Katthimlen finns!

De nio liven går åt fort om man lever hårt. Och Simon tog vara på vartenda ett av dem till fullo.

Natten till igår insjuknade en av katterna Tembe i något som senare visade sig vara en propp i hjärtat. Under dagen fick han lugnt somna in hos veterinären efter ett avsked av båda morföräldrar såväl som mamma Lenin. Önskar att jag varit där för dem alla.

Han var så trygg, vacker och omtänksam. Försvarade sina vänner, sin heder och fyllde hemmet med lugn och kärlek. Det ger honom tillträde till katthimlen utan att passera gå..

I katthimlen finns inga blodproppar, ingen artros eller krav på specialkost. I katthimlen får man sno mat från människornas uppdukade matbord utan att få skäll. I katthimlen får man träffa dem man saknat och nästan glömt. Där kryllar det av lättfångade fåglar och möss. Lummiga skogar, kattiga krypin. Presentpapper att riva sönder och oändligt med kramar. Ligg där och jäs i solen Simon, för i katthimlen skiner alltid solen.

Det är på darrande hand och tårarna som bränner, medan jag försöker hålla tillbaka gråten, som jag skriver det här. Jag vet inte varför gråten känns så viktig att ta spjärn emot, den känns självisk helt enkelt.

Men ett är då säkert, Simon, vi saknar dig fyfan...


Dont get caught you clants!

Aldrig tidigare har den efterblivna populationen av den svenska befolkningen varit så puckat oeftertänksamma. Det stod klart för mig imorse när siffrorna från Novus väljarbarometer presenterades och sverigedemokraterna gått starkare fram än någonsin med 2,3% ökat väljarstöd.

Allt detta efter massiv avveckling utav radikala ljugisar och bevis svart på vitt att topparna i partiet inte är annat än finförpackade huliganer. Klantiga finförpackade huliganer!

För är man ett sånt parti som anses ha extremt radikal agenda för att sitta i riksdagen blir man automatiskt granskad under lupp, det om något borde väl leda till att man är något mer diskret. Men nej, aldrig i livet!

Anledningen till att SD kommer gå under är för mig ganska självklar. Ett parti som från rötterna stammar ur "bevara Sverige svenskt" och "vitt ariskt motstånd".. Nej, framgångssagan kommer bittert att vittra sönder för herr Åkesson med anledning av att dem är mytomaner, precis som alla andra politiker överallt oavsett parti. Inte bara för att de är mytomaner utan för att de inte lärt sig nyckeln i det politiska spelet "if you lie don't get caught".

Kommer inte att lägga några värderingar i deras ideologier och bristfälligt barnsliga politiska agenda. Utöver att jag kallar partiets sympatisörer för efterblivna.

Senast imorse kunde det avslöjas att någon rullstolsnisse från partiet i fråga ljugit om att ha blivit utsatt för ett överfallsrån av män med utländsk härkomst. Diskretion era jävla klantar! Ni är på håret att bli lynchade bara för att ni totalt fuckar upp det som bäst kan liknas vid medias svar på en villkorlig frigivning.

Och gällande siffrorna, ja. Vad säger man? Det kan knappast vara människor som är väl insatta i såväl partiets politik som historia. För den är inte snygg och inte en käft förändras över en eftermiddag, särskilt inte ett gäng skrikigt extremhögerpack. Vilken vettig människa vill låta våldsverkare, narkomaner, rasister och sexister förvalta sin underbara nation?

Och nu? Kaffe, gymmet och en levelcigg.

Peace out
//minkäralillaponny

*clants=cunts+klant


Kaffekatter...

Sedan något kvartal tillbaka har jag återgått till ungkarlslivet. För det är precis så machosluskig jag är när jag inte har en andra hälft att ta hänsyn till. Eller en korrektare titulering kanske vore änka ändå, eftersom Beta-Joel fick elakartad superaidscancer och dog kort inpå insjuknandet,.. Tyvärr. Eller nej nu hittar jag på lite grand, men det haeggblomtembska ekipaget tog det vettiga beslutet att gå skilda vägar, vitt skilda vägar i helt olika världar. Istället för att upprätthålla en ohållbar rosakantad charad. Två främlingar som gick ungefär lika bra ihop som fiskpinnar och hallonsylt, tom och jerry, blackmetal och pingstkyrkeförsamlingen, Kate Moss och en låda kolesterolproppade donuts et.c.

Till en början vänner utan benefits som snart övergick i bittert dödsfiendeskap med okvädesord och infantila tomma hot via världens största sociala nätverk. Tydligen heter jag inte Edith längre, utan tilltalas utan problem som både "luder" och "patetisk".. Har det verkligen gått så lång tid att han glömt vad jag heter?

Nu är det tydligen meningen att man ska ha "någon" och känna sig hopplöst ensam. Men faktum är att jag känner mig mindre ensam än på länge, mycket tack vare att min föredetta dog av en heroinöverdos.. Eller nej just det, gjorde slut var det. Shit, minnet sinar. Men omgiven av vänner, en underbar jugend, vetskapen om att det finns en morgondag fullsmockad av superfeta coolkatt planer och med mer inspiration i sinnet än någonsin slår jag klackarna i taket och glider strukturerat fram i Hoodens mäktigaste afrofluff!

Och nu? Gymmet. Gymmet såklart, som jag har längtat.. Till mitt förtret öppnade de inte föränn ett idag. Men nu jävlar ska det byggas kropp tills jag blir det kvinnliga svaret på hulken. En rosa hulken. Eller jag vet inte. I vilket fall finner jag det mycket roande att de känt sig tvungna att sätta upp regler kring att man inte får tillträda bassängen i Tensta simhall iförd bl.a ytterjacka. Fan vad jag önskar att jag var där för incidenten som ligger bakom det! Hurra!!

///horkakor


RSS 2.0