Pariserhjul.

Är sådär lagom jävla sent ute med beachen 2011förberedelser. Precis som med exakt allt annat! Och precis som exakt allt annat som jag är sen med, det vill säga allt som har en deadline, gör jag det bra efteråt. I MÅ BRA stod det att man kan peppa sig med hjälp av en promenadväninna.

Fuck kompispromenad, ja fuck kompis till och med! Jag tar tolv stycken och väntar tills imorgon när jag kan ta tolv till. På det sättet slipper jag glömma bort vad jag håller på med. Bli sund alltså. Det är helt jävla groteskt underbart att det enbart är av ytliga skäl jag slutade snusa.

Idag var jag nere i analoglabbet ihop med Antonia och målade med ljus. Det vill säga blaskade runt med giftiga vätskor och prasslade med svindyra papper. Sen tröttnade jag av bokstavsbarnsliga skäl och fick svårt att andas. Undrar om det är fler än jag som skäms för sin astma? Är det såndära karma för alla gånger jag lät de präktigt inhalatorflashande astmabarnen förstå hur vidriga de var?

Alla som tror på karma är skitdumma. Verkligen. Nämn något om din karmaövertygelse och du kunde lika gärna säga "hej, jag är askorkad, totalt pantad, simpel, dum som fan, tåget är smartare än mig, tåget är smartare än mig och det vore bäst för mänskligheten om jag lät det köra över mig".

Ingen verkning utan orsak som den vördade Markisen, som ljuvt förmörkat min ungdom som ingen annan, hade sagt.


Jag vill skriva något argt om hardstyle men orkar inte riktigt. Så här kommer en bild på en av de mer välstädade avträdena i studentkorridoren jag råkar bo i. Till och med jag förstår att det är fel att leva under sådana förhållanden.
//Kuk

filmjölk. Vadfan är en jölk då? Feeeel. As in the piffig tjäj.

Pic unrelated och SHIT vad jag skrattar! Ögonbklichxthszhbild på gullmars 04 i lördags nånting.

 

Halloj!

 

Det är väldigt svårt att återge faktiska händelser. Passerade episoder. Saker som har hänt på riktigt. Vad som SKA komma att ske är däremot löjligt mycket lättare att skildra, trots att det inte har hänt. Vad annat skulle man se fram emot saker för? Om det nu inte vore för att man redan har målat upp ett idealscenario utav det som komma skall.

 

Varförvarförvarför när det borde vara jättemycket tvärtom? Minnen suger, alla vill få hjärnskakning och tro att igår var en mardröm eftersom det inte var allt man hoppades önskade ville trodde. Men de blir inge. Jag blir inte superhjälte idag heller. Eller lyxhora. Eller öltjej.

 

Inte en jävel ser väl bak emot saker? Specifikt inte när tillvaron inte ter sig specifikt överfet. Inte alls fet faktiskt. Mycket långt ifrån allt som har med ister och flott att göra. Mer åt det usla hållet faktiskt. Torrt som vatten som är äckligt som man inte vill smaka på men lämnar eftersmak så man har inte riktigt något val. Eller så. Välja kan man däremot göra när man ska äta mat. Alla väljer fel, blir skitfeta eller dör i cancer. Vilket väljer du?

 

Ibland rör sig min mun och det kommer ljud ur den som liknar ord. Trots att det inte borde låta sådär. Känns lite grann som irritationen man hyser inför ett brummande gammalt kylskåp som är i olag. Som bara håller käft när man ger det karatesparkar i magen. Men kylskåp har inga magar. Tyvärr är jag inte en Samuraij i kaliber att ge mig själv stryk. Ännu.

 

"Spontan är en finare benämning på ett inkonsekvent fuckup"

-Edissé, dagen efter det.

 

Snippsnapp fuckup

 

<3<3<3





Smooth Chrille

:D

The noble art of unfuckin' his guts out <3

Att bero på vadå ? Någonstans måste ju tramset börja. Vart blev stalkern stulen från första början liksom? Eller just det. Wiz Khalifa . Förvåningen över att vad jag annars skulle betrakta som en skitlåt faktiskt är riktigt tilltalande. Fast får mer feeling på att kela med min katt och skydda den mot allt ont i hela världen hellre än jag vill ha kramar av en övergaddad snubbe med cirkushår:


 

-Uuuu huhuhuhu ndrar vad jag ska ha på mig imörrn *wäääääh wäääh IIIIIIH HURRA!*

-Vad ska du göra då?

-streaker wear sweep star snopp woop meat sneak.

 

 

Förfrillning i nästa vecka. Det är en sådan man helst inte bör dra i. Det sägs att man inte ska nämna sina extensions. Men det känns inte riktigt som om någon köper att jag utökat till rapunzelbarr på bara några få timmar. Inte ens dumma hipsters eller Keith. Eller jo Keith kanske,.

 

Min mamma fyller 40 år idag! Jag älskar henne. Så säger vi aldrig i vår familj och kommer nog knappast någonsin att göra heller. Så jag outar det på internet istället. Det har ingenting med brist på kärlek att göra utan beror snarare på att vi är ålänningar. Sägs det.


RSS 2.0