Kebab är värdelös mat

Det man egentligen vill åt är ju faktiskt de vitlökskladdiga stripsen och inte de okryddade gråa meterlånga remsorna som de faktiskt, konstigt nog, har laglig rätt att kalla för kött. Ingen kan bli förtjust över såpass misshandlade köttstycken proppat med broskbitar. Om allt i köttväg hade smakat som en keff kebab hade jag nog blivit superveggo. Det är som alltid såsen man vill åt, inte det torra tramset som förstör maten.

Fyfan i say, på Gud som de säger i mina trakter..

Blev uppdraggad av en tandlös ghanian på myrorna igår. Avböjde vänligt men bestämt men han gav sig inte föränn jag gick med på att ta hans nummer efter en kvarts fruktlösa försök till att bli av med fanskapet. Fick hålla mig under hela tiden från att inte säga "I've never been with à black man before". Jävla adhd... Svårt nog att hålla mig från att säga "jag tar dödsknark och arbetar som eskortflicka" till mina hyresvärdar.


Reppin' Tensta

I söndags flyttade jag in hos tusen katter och ett trevligt par i Tensta. Nästan lite för trevliga kanske eftersom jag gång på gång kommer på mig själv med att vara undermålig i jämförelse med dem trevlighetsmått mätt. Det tackas, bockas, bjuds, skrivs smileys till höger och vänster och är allmänt helyllestämning. Och jag bara apar efter, agerar som något jag tror är övertygande som genuin välvilja. För faktum är att jag inte har en aning om hur man får andra att må bra, egentligen.

Känner mig så jävla fake mitt i allt och är smått nojjig över att de ska komma på mig med min trevlighetscharad som mest är för min egen skull. För sämjans skull, så att jag kan trivas med att bo här.

Jag är wannabe-hygglig men har inga problem med det. Är de också egotrippade misantroper? Ingen kan vara såhär schysst på riktigt utan baktankar..

Jag bor på Tenstas gräddhylla och mitt enda riktmärke för att hitta rätt här i hooden är en rutten fågel.


Hundra spänn!

Resterna från min kotlettmiddag och bland det fulaste som finns, näst efter Robert pattison och byxor med dragkedja i asset that is. Nu snackar vi killerkillersnail. Den öppnade sina enorma käftar för att sluka stycket helt och hållet. Det hela var fruktansvärt oaptitligt, inte ens grädde och glitterströssel hade fått det att se lite mer inbjudande ut!

Faktum är att du får hundra spänn om du äter upp min speciella lilla snigelbakelse! Tänker absolut inte skriva om varför jag låter köttrester ligga på altanen, det blir roligare om folk tror att jag fått för mig att altan är det samma som kompost. Egentligen är det en ganska lång historia, om hur snigeln slukade köttet. Men det har med katter, tjuvrökning och regn att göra.

Piiz


Sissyboi winning!

Jag har alltid dragits till de söta killarna, det pojkmanliga tilltalar mig något så fruktansvärt. Det är något visst feminint över dem, inte riktigt karl ännu, Peter pan för evigt. Önskar att jag kunde dekorera dem alla med söta rosetter, hellokittytrosor rouge och knästrumpor med spets. Estetik fulländad. Tyvärr är det mest det mest fula gubbar som just upptäckt sin transperson i medelåldern som går med på sånt och då är det peruker, horsmink och raffset som gäller. Tror jag, har ingen faktisk erfarenhet att basera det på alls faktischt, men jag surfar på konstiga hemsidor så lite koll har man ju. Men Adrian var snäll nog att ställa upp, åtminstone på rosetten. Jag älskar den här bilden, det ser inte fel ut på något sätt, bara som det ska vara. Hoppas det dyker upp fler tillfällen att leva ut min femeniniseringsfascination!

Idag? Tvätta, föna håret i timtal, pilla på pussyn, spela Zelda, kedjesnusa och ge blanka fan i det sköna vädret.

Piiz


Tack jävla gud!

"man vet att man är på Stureplan när de har garnerat cheesecaken med kokain"

Hädelse på hädelse på gång på gång på gång med lite hackad spenat vid sidan. Dwähm vad spenat smakar bra i min mun, gärna toppat med lite riven cheddar och en saftig kycklingfilé till (no halal).

Fridays var som vanligt mångt mycket och massor superbra. Soft sällskap, giggly glittrig personal, sunklyxig feeling och som vanligt det enda stället med lagom mycket dressing till min caesarsallad!



Blattarblattarblattar

Häromdagn när Lenin skulle hämta upp mig från kbt:n (kuk balle tutte för de som finner förkortningen förvirrande) i kista var jag med om märkligaste uppraggningen ever. Just som jag skulle gå förbi övegångsstället på tämligen hårt trafikerad väg så stannar en blå bil upp mitt framför mig. Någon random Mellanösternkille vevar ner rutan och frågar på tramsig turkengelska vart jag kommer ifrån. Hade lust att svara "din fula feta morsa" men valde att vinka förbi honom. När han vägrar köra förbi och gång på gång ställer samma fråga brölar jag "get the fuck out of My way asshead!" varpå han suckar, skakar på huvudet som om det var JAG som var den konstiga och äntligen kör vidare.

Vadfan var det där liksom? Ser jag ut som någon jävla gatuhora i mina småblommiga klänningar, knästrumpor, rosetter och sparsamma make?

Men meun nu kistadoktor som ska rota reda på skrotet i min skalle och sedan finedinner på favvofridays med rock'n'roll-farbror!

Vem fan har inte kyckling i väskan liksom?


Herr Nilsson har ett snöre på ryggen!

Igång igen, på g igen. Som alla vet har somliga omständigheter försatt mig på flykt från vår vackra huvudstad och jag är numera förpassad till exil i Strängnäs bland idioter och tigrar. But no more! Om allt går som det ska är jag snart en förtjusande tenstabo med kattansvar.. Men nu? Ta ut segern i förskott med min filthy hoe i en ännu smutsigare park. Och vem fan har inte paj i väskan?


RSS 2.0