Pervesioner.

Höjden av socialt accepterad pervesion borde vara att ha en facebookprofilbild föreställande sin fyraåriga dotter som ler gulligt samtidigt som samma användare sitter och kommenterar fjortonåriga flickors albumbilder. De där som är så typiska för åldern. Ankigt plut med läpparna och porrigt put med pattarna.

Jaaaah, jag är lite hater. Över att jag aldrig fick stora runda fylliga bimbopattar att trycka upp i ansiktet på killar så att de blir jättekåta och vill gifta sig med mig.Men mest hate:ar jag på att man vid 27 års ålder, vilken är ålderskategorin för ovan nämnda karl, är för ung för att ha en dold agenda gentemot osäkra fjortisar. Det ska strikt överlåtas åt Alexandramannen, tvivelaktiga morbröder och mig såklart. Som också kollar på fjortisbröst så ofta tillfälle ges.

Jag gillar fula gubbar, mycket. Och fula gubbar gillar mig. Om de på djupet av sitt hjärta och av hela sin själ respekterar mig är å andra sidan en helt annan fråga. Tituleringen ungt knullkött tilltalar mig och alla flickor i viss mån. De vill bara inte veta om det, fråga Freud! Länge leve!

Peace.
(jag gillar också katter.)
//Fågelgirl

Tomten vill ha vill ha vill haaaaa!

Trasig fågrl?
<333


Tusen sorters snuva..

Det är väldigt kallt i lägenheten. Min näsa rinner när det är kyligt. Dessutom är det väldigt dammigt, ytterligare en anledning till att nosen springer läck med anledning av någon underbar pollenkorsallergi. Verkar som att jag håller på att dra på mig en influsensa också. Rinnig dag. Det gör ingenting att jag skriver om snor eftersom det är av det vattenkonsistensrinniga färglösa slaget den här gången. Annars hade det varit äckligt.

Idag skrattade jag tills jag grät (se bilden nedan). Men det kanske har lite att göra med att det är mycket damm här som sagt. Undrar vad som är underligast, att jag skrattar åt att de har massor av snopptårta eller att jag faktiskt googlade på snopptårta. Hursom kan jag i nuläget inte avslöja varför jag googlade just snopptårta.

"Snopptårta, recept på matklubben. Här finns massor av recept på snopptårta!"
men det gjorde det inte...
//KissMalin (Inte bandet)

Och göra vad?

Idag tänkte jag ägna dagen åt tvätten som jag skjutit upp ganska äckligt länge. Ett jättetack till min pojkvän som utåt sett ignorerat det faktum att jag är ganska sunkig nuförtidn.

Jag gillar inte främmande saker. Är som ett litet barn på det sättet. Inte nya smaker, ny litteratur, nya filmer eller nya tankegångar. Varför chansa och riskera att ödsla sin tid på något man inte alls tycker om när man kan ägna sig åt det man med säkerhet VET att man diggar. Blir det då inte lite tråkigt? Nein, har faktiskt ett ganska brett urval bland det jag redan bestämt mig för att tycka är okej. Ibland försöker jag att hitta lite nytt. Men då helst inom samma smala musikgenre eller bokförlag eller juicemärke et.c.

Det är farligt också, att vara såpass selektiv. Inte i det att jag "missar så mycket", snarare att det är svårare att bli nöjd eftersom jag väntar mig så mycket mera av det jag tänkt försöka tycka bra om. Och jag vill ju gilla. Men inte för många saker. För då måste jag jämt fördela min entusiasm över fler moment vilket till slut kommer att ta glädjen ur dem.


Tänkte kolla på "en ny film" idag. Alltså en film jag inte sett särskilt många gånger men säkert kan kvala som favorit eftersom jag minns att jag tyckte om den. Blod är bra. Here goes.

RSS 2.0