Metaltown.

Sommaren är fullsmockad och ivrig som en treåring, åtminstone är jag det. på sommarens agenda står en veckas Turbokärlek på årsträffen i Hamburg, Paristripp till min stora fina farmor och asmycket rålistantovitanhumlisch!

Går även i metaltowntankar, i synnerhet som både Marduk och ghost står på lineupen! Men på rockfestivaler får min rumpa aldrig vara ifred, But jaye likes it Loves it!

Nu snyta tusen liter allergisnor innan intervjun. Lycka till Edith!


För jävla många grattis!

Sacre bleu, jag har glömt mitt magiska mirakelminleralpuder från becca som jag är sinnesfrälst i. En vacker liten investering kring en femhundring som transformerar mig från grå lagomt aknefläckig mulatt till en guldbrun liten docka modell större. Imorgon, intervju inför en lovprisad konstkurs, hurrah! Jag får lösa makefrågan genom att tigga till mig lite puder på stammiskosmetikahaket i stureplanskrokarna. Att bero på make börjar det bli dags att gifta sig och skaffa fågelungar snart!

Den tembskaåsgårdska släkten fyller år, nästan allihop på en gång, för det är vår. Det ska tvångskramas och grattas till höger och vänster när kusiner firar student och flödelsedagar.

Men hur genuina är mina grattis? Och varför känns det för jävla värdelöst att leka trevlig med tårta när jag istället hade kunna lägga ner tid på att dega i soffan över en kopp grönt thé och supersvårt korsord eller ta en milaprommenad till tonerna av discovänlig hiphop ?

Idag ska vi på finlunch i mankan för att fira den småfinska morfarns födelsedag. Kött ska bli gott! Här är en bild på mina nya sneaks. Giraffdojjor!


Ajjfåwwnfämm!

Efter att ha gastat om butiksskandaler och bojkott i en halvtimme lyckades jag lycklig som det lilla lustludret jag är knata ut från mediamarkt en femma rikare. Istället för att gå därifrån tomhänt som de verkade tycka var en skitbra idé, inbetald självrisk till trots. Helgen var behaglig med inte mer drama än vad som är hanterbart och en halv omgång alfapet på boulebar ihop med min bäste vän och en underbar jävla jugend. Rispung and SAOL does not approve!

Nu? En tripp till landet.. Piiz


RSS 2.0