Ge mig godis knark och pengar!


Jag vet inte? Vill jag anmäla detta?
Ok/Pappa

Edrinh gillar småpojkar.

När det börjar närma sig freecardtider, vilket det inte gör än på ett tag men när det väl gör det, så är svaret givet. Jag gillar mangesnubbarna. De är juvenila, suveräna och kepsar runt på junkyardvis. Hur det kommer sig att jag har behållit samma smak när det kommer till män allt sedan jag var åtta bast har jag inte en aning om. Nu råkar jag ju redan vara lyckligt lottad som är ihop med ett förvuxet kepsbeprytt barn. Jag gillar streetkillar som ser ut att vara tretton bast och har typiska intressen för pojkar i yngre tonåren. Det har alltid varit det givna valet vare sig jag vill det eller ej. Kepsar är missvisande, det finns tusen karlar jag aldrig tittat åt om de inte hade new era som livsstil.

Ikväll blir det julbord på börsen där Petra Mede m.fl står för underhållningen. Jag är lite kluven inför det där.. Så många frågor! Jag vill ju ogärna bli störd när jag käkar, särskilt inte av Petra Mede som jag är måttligt förtjust i. Hon är den kvinnliga motsvarigheten på ettrighetens okrönte prins Peter Settman. Hur mycket får man att dricka? Är det gratis? Om inte, hur får man reda på hur mycket det kostar? Hur fan ska jag orka med all maten när jag står stadigt på låtsastjacket concerta 36 mg et.c..

Vi får se hur jag klarar mig.Är helt oerfaren på julbord pre X-mas. Kostnadsfråga, akademikerunge, trötta föräldrar, ni vet hur det är. Till dess. Jul jul jul JULJULJUL JUL! /// Skedflickan-WOW

syrrorna spökrädd och Tembepatin.

Kuken nu råkade jag ta bort den fina texten jag tänkt publicera. Glömde att jag inte satt vid äppeldator och förvirrade mig i Ctrl. Men på ett ungefär. Jag har en lillysyster. Hon finns på Gotland där det studeras finfilm. Hoppas att vår relation aldrig utvecklas till rutinhook på högtider där vi stör oss på varandras ungar och tråkuppdateringar.

För vem fan bryr sig om din nya bil när man har en egen som är snyggare?

RSS 2.0